3- بعضی از فروشندگان و مدیران قراردادها حال سازمان های دولتی یا خصوصی، اصرار بر این دارند که پس از انجام اقدامات نقل و انتقال رسمی سند مورد معامله، نسخه های قرارداد را به هر بهانه ای جمع آوری کرده و نزد خود نگه دارند. این کار خلاف عرف بوده زیرا نسخه های قرارداد یکی اسناد عادی می باشد که متعلق به هریک از متعاملین بوده و به هیچ عنوانی هیچ یک از طرفین حق توقیف آن را ندارند؛ لذا توصیه می شود قراردادهای خود را حداقل به مدت زمان ۲۰ سال نزد خود نگهداری کنید، زیرا ممکن است پس از تنظیم سند رسمی مشکلاتی حقوقی، قضایی، وراثتی، وکالتی، شراکتی، خانوادگی و… بوجود آید که دراین صورت تنها مدرک قابل دفاع در مراجع قضایی، همین قرارداد ها می باشند.
۴- در تمدید موعد تحویل و یا انتقال سند به هیچ عنوان دخالت نکنید، ممکن است برخی از طرفین معامله برای تمدید حضور در محضر و انجام اقدامات لازم برای انتقال سند رسمی اصرار کنند، در صورت لزوم پیشنهاد خود را اعلام کرده اما برای این امر هیچ اصراری نکنید، زیرا عواقب بعدی اصرارتان ممکن است دامن گیر شما نیز شود.
۵- از تنظیم قراردادهای صوری بپرهیزید، و به هیچ عنوان به درخواست مشتری قدیمی، دوست، آشنا و فامیل به بهانه های مختلفی همچون ارائه به ادارات دولتی و یا مدارس و … اینگونه قرارداد ها را تنظیم نکنید؛ در صورت بروز مشکلات بین افراد در مورد این نوع از قراردادها شما نیز درگیر خواهید شد.
۶- معاملات محلل یکی از آن دسته معاملاتی است که به هیچ عنوان توصیه نمی شود در آنها شرکت کنید، در این نوع از معاملات یکی از وراث و یا شرکای ملکی به دلیل عدم رضایت فروش ملک از مدیران قرارداد و یا مشاوران املاک درخواست می کند که مشتری صوری پیدا کنند، تا باواسطه قراردادن وی به مقصود خود برسند. اگر این اتفاق دچار مشکل شود و موضوع توسط مقام قضایی کشف شود، تنظیم کننده قرار داد گرفتار خواهد شد.
ارسال دیدگاه