استفاده از چوب و سنگ در نمای داخلی اگرچه زیبایی بیشازحد تصوری به فضای داخلی ما میدهد اما مشکلات خود را نیز به همراه خواهد داشت که یکی از آنها قیمت نسبتاً بالای این متریال خواهد بود. علاوه بر این نوع از متریال دارای روشهای نگهداری خاص خود بوده و باید آنها را همواره به ذهن خود بسپارید تا آسیبی به آنها وارد نشود. امروزه دیوار پوشهای جدیدی تولیدشده که مدلی مصنوعی از این نوع متریال طبیعی بوده که نام کامپوزیت را به خود گرفتهاند. این نوع از متریال دارای تنوع زیادی است و شما علاقهمند به هر نوع متریال طبیعی که باشید میتوانید طرح موردعلاقه خود را انتخاب کنید.
ویژگیها و مزایای دیوار پوش کامپوزیت
از مزیتهای دیوار پوشهای کامپوزیتی میتوان قابلیت شکلپذیری و انعطاف بالا اشاره کرد؛ بنابراین شما مشکلاتی که در کار با سنگ و یا آجر را داشتید را دیگر نخواهید داشت. بهعلاوه اینکه این نوع از متریال عایق صوتی، رطوبت و حرارت بسیار خوبی بشمار خواهند رفت. دیوار پوشهای کامپوزیت به نسبت متریالی دیگر همچون چوب و سنگ دارای قیمت مناسبتری هستند و در مقایسه با نمونههای واقعی خود از وزنی سبک بهره بردهاند.
این نوع از دیوار پوش بهراحتی قابلیت رنگپذیری داشته و کاربران بسته به سلیقه خود میتوانند هر نوع رنگ دلخواهی را بر روی آن پیادهسازی کنند. نصب راحت و سریع و قابلیت اجرا در محیط داخلی و خارجی ساختمان، مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش، استحکام بالا در برابر ضربه، امکان استفاده در فضاهای مسکونی، اداری و تجاری و جابهجایی راحت در هنگام نقلمکان از مهمترین ویژگیهای این نوع از دیوار پوش است.
دیوار پوشهای کامپوزیتی اغلب در ابعاد ۱۳۰ در ۲۳۰، ۱۳۰ در ۲۸۰ و ۱۰۰ در ۳۰۰ تولید میشوند و جنس عمده آنها از رزین است؛ این نوع از متریال بهشدت دارای نمای طبیعی بوده و شما بهسختی متوجه مصنوعی بودن آن خواهید شد. این متریال بسیار جلوهای شیک و مدرن به فضای شما داده و بهسادگی در کنار دیگر مصالح در فضای داخلی و خارجی شما جای خوش خواهد کرد.
ارسال دیدگاه