در مطلب گذشته برخی از راه های ایجاد عایق صوتی جذبی را معرفی کردیم، عایق های صوتی که با جذب آلودگی های صوتی محیطی در خود، اجازه ورود آنها را به داخل فضای اتاق نمی دهند. در مطلب امروز راهکارهای دیگری به منظور ایجاد مانع به عنوان عایق صوتی می پردازیم، این نوع از عایق ها در واقع مانعی برای ورود آلودگی های صوتی می باشند و به جذب صداهای محیط نمی پردازند.
درزگیری پنجره ها با استفاده از درزگیر های آکوستیک
یکی از راه حل های ساده در ایجاد مانع برای ورود آلودگی های صوتی، استفاده از درزگیرهای آکوستیک می باشد. این نوع از درزگیر ها نوعی نوار هستند که امکان نصب یک لایه هواناپذیر شیشه ای دیگر را به شما می دهند. در این حالت دیگر امکان باز و بسته کردن پنجره را نخواهید داشت، اما این روش حتی به شما کمک می کند در فصول سرد سال در مصرف انرژی صرفه جویی کنید.
استفاده از پنجرههای دو جداره و سه جداره به عنوان عایق صدا
پنجره های دو و سه جداره یک راه حل مرسومی است که اکثر افراد برای ایجاد مانع در برابر آلودگی صوتی از آنها استفاده می کنند، این نوع از پنجره ها تا حد بسیار زیادی از ورود صوت به داخل جلوگیری می کند.
استفاده از درب های چوبی دولایه به عنوان عایق صدا
در زمانی که تنها راه ورود صدا به داخل اتاق درب آن است، می توان از درب های چوبی دو لایه استفاده کرد. این نوع از درب ها به شدت در مقابل ورود صدا به داخل مقاوم می باشند.
ارسال دیدگاه